Waterproof Stucco

€ 243,35
Op voorraad
Voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden
SKU
Waterproof Stucco-1-2

Waterproof Stucco wand- en vloerafwerking' is een nauwkeurig samengesteld 2-laags 1-componenten betonlook en is met de juiste voorbehandeling en verwerking geschikt voor o.a. woonkamers, keukens, badkamers (niet vloer-natte cel), slaapkamers, sanitaire ruimtes, showrooms etc.

Verkrijgbaar in 4 kleuren, binnen toepasbaar

Na droging wordt de Waterproof Stucco afgewerkt met een laklaag. Afhankelijk van de toepassing gebeurt dit met een sealer of 2-componenten lak

Rendement: wand en blad ca. 2,5 m2 per 1,25 kilo , vloer en trap ca. 1 m2 per kilo (beide 2 lagen)
Verkrijgbaar in 1,25 kilo, 2,5 kilo, 5 kilo voor wand- & blad afwerking en 6 en 12 kilo voor vloer- & trap afwerking. Verkrijgbaar in 4 kleuren
Toepasbaar: Binnen
Applicatie met RVS of kunststof stucspaan
Spatten direct reinigen met water

‘Waterproof Stucco’ wand- & vloerafwerking is een nauwkeurig samengestelde meer laags 1-componenten betonlook pasta met een speciale kleurformule en speciale vulstoffen. Deze nauwkeurig samengestelde pasta heeft een zeer goede hechting en (lichte) flexibiliteit is en is op vele ondergronden toepasbaar.

‘Waterproof Stucco’ wand- & vloerafwerking is met de juiste voorbehandeling en verwerking geschikt voor tafelbladen, aanrechtbladen, muren, vloeren in o.a. woonkamers, keukens , badkamers (niet in vloer-natte cel) , woonkamers, slaapkamers, sanitaire ruimtes, showrooms ect.

‘Waterproof Stucco’ vloerafwerking wordt in twee lagen aangebracht. De droogtijd van de lagen is afhankelijk van de omgevingstempratuur en luchtvochtigheid. Normaal gesproken worden de lagen in 2 opeenvolgende dagen aangebracht.

Ondergrondvoorbehandeling Ondergronden dienen zo strak en glad mogelijk gepleisterd te worden ( saus klaar ). Hierdoor is het eindresultaat mooier en is het verbruik van de ‘Waterproof Stucco’ gunstiger. Scheuren als gevolg van b.v. trillingen of instabiliteit kunnen terugkeren. Aansluitingen van verschillende vlakken of ondergronden eventueel insnijden en na afwerking voorzien van kit voor een rechte voeg. Een hechtproef en/of proefvlak wordt aangeraden. De ondergrond moet druk- en vorm vast, blijvend droog, schoon en vrij van scheuren stof, olie, vet en andere stoffen die afbreuk aan de hechting kunnen veroorzaken zijn.