Wallprimer

€ 41,55
Op voorraad
Voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden
SKU
Wallprimer-1-2

Voor een optimaal resultaat bij gebruik van de diverse verven van L’Authentique is het raadzaam om te werken met een voorstrijkmiddel. Zo wordt de perfecte ondergrond gecreëerd voor het aanbrengen van de verven van L’Authentique.

Rendement: 8-10 m² per liter, per laag (zeer afhankelijk van soort ondergrond)

Verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter

Stofdroog na 1-2 uur, overschilderbaar na 8 uur

Aanbrengen van de verf met een kwast, roller of spuit. Gereedschap reinigen met water

Rendement: 6-12 m² per liter per laag (zeer afhankelijk van de ondergrond)
Verkrijgbaar : 1, 2,5 en 5 ltr
Stofdroog na 1-2 uur, overschilderbaar na 4 uur ( afhankelijk van ondergrond en aangebrachte laagdikte
Applicatie : met kwast of roller
Gereedschap reinigen met water

Toepassing: Op zuigende, oude muren en pleister- en muurverflagen. (Beton, kalkzandsteen, gasbeton, asbestcement, klinkers (ongeglazuurd), natuursteen, pleisters e.d.)

Gebruik: De ondergrond moet vast, droog stof- en vetvrij en goed zuigend zijn. Oude lagen goed reinigen en niet vast zittende ondergronden zorgvuldig verwijderen. Niet verwerken bij een temperatuur boven 25°C en bij felle zonnestraling op de gevel. Voor meer informatie zie T.I. blad.

Applicatie: Aanbrengen met roller, kwast of spuit. Om zeker te zijn van goede overlappingen van onder naar boven aanbrengen. Onverdund opbrengen. Niet verwerken boven een temperatuur van 25°C en bij felle zonnestraling op de gevel.

Ondergrond : de ondergrond moet vast, droog, stof- en vetvrij en goed zuigend zijn. Oude lagen goed reinigen en niet vast zittende ondergronden zorgvuldig verwijderen. Wij adviseren vooral een proefvlak te behandelen teneinde uiteindelijk werkwijze en verbruik te kunnen vaststellen. Geen verffilm laten ontstaan die glanst. Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan ARBO.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. We adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken.