Vloerverf Oliebasis

€ 73,25
Op voorraad
SKU
Vloerverf Oliebasis-1-2

Met hoge kwaliteit verven in luxe kleuren krijg je de mogelijkheid om net die extra touch van sfeer en luxe toe te voegen aan je vloer! Door de lagen verf tussendoor licht op te schuren wordt er een authentiek effect gecreëerd waardoor de vloer een echte blikvanger wordt!

lazyload Rendement: ca. 12-15 m² per liter

lazyload Verkrijgbaar in blikken van 1 en 4 liter

lazyload Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique

lazyload Toepasbaar voor binnen gebruik

lazyload Spatten? Reinigen kan met terpentine. Stofdroog na 30-60 minuten en overschilderbaar na 8-12 uur

Rendement: 12-15 m2 per liter
Verkrijgbaar in 1 ltr en 4 Ltr
Verkrijgbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L'Authentique
Toepasbaar: Binnen
Spatten reinigen met Terpentine
Stofvrij na 30-60 minuten en overschilderbaar na 8-12 uur

Kaal hout:
De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Ontvet het hout met een ontvetter. Schuur het oppervlak, reinig het oppervlak daarna met schoon water en laat het voldoende drogen. De ondergrond hoeft niet met een *grondverf te worden behandeld. Desgewenst kunt u de eerste laag verdunnen met maximaal 5% terpentine. Tussendoor dient u de lagen licht op te schuren. Breng op kaal hout altijd minstens drie laklagen aan.

* Sommige houtsoorten bevatten een natuurlijke olie, dat kan na het schilderen door de verflagen naar boven komen. Dit noemt men ook wel 'bloeden'. Dit komt veel voor bij eikenhout, teakhout en andere tropische houtsoorten. Wij adviseren om deze hout soorten eerst te behandelen met een grondverf op oliebasis van L'Authentique. Dit zorgt ervoor dat het oppervlak wordt afgesloten en stopt het bloeden van het hout.

Reeds geschilderd hout:
De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Niet vast zittende ondergronden zorgvuldig verwijderen. Ontvet het hout met een ontvetter en schuur het oppervlak. Reinig het oppervlak met schoon water en laat het voldoende drogen. De lak kan meteen over de bestaande lagen heen worden gezet. Mochten er kale stukken zijn ontstaan door het schuren dan dienen die eerst met grondverf op oliebasis te worden behandeld. Desgewenst kunt u de eerste laag verdunnen met maximaal 5% terpentine. Tussendoor dient u de lagen licht op te schuren. Breng op reeds geschilderd hout altijd minstens twee verflagen aan.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. We adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken.