Premium metallicverf testpotje

€ 26,25
Op voorraad
Voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden
SKU
Premium metallicverf testpotje-1-2-2

Voor een opvallende, unieke verflook zijn diverse decoratieve verven beschikbaar. Een metallic muurverf of schoolbordverf kunnen een interieur een unieke touch geven en zorgen voor een opvallende muur!

Rendement: 8 m² per liter (zeer afhankelijk van soort ondergrond)

Stofdroog na 2 uur, kleefvrij na 5-7 uur, overschilderbaar na 24 uur en afwasbaar na 20 dagen. De premium metallicverf dient vorstvrij bewaard te worden. Ongeopend is de verf minimaal één jaar houdbaar.

Rendement: 8 m2 per liter. (sterk afhankelijk van de ondergrond)
Droogtijd: Stofdroog na 2 uur, kleefvrij na 5-7 uur.
Overschilderbaar na 24 uur. Afwasbaar na 20 dagen.
Bewaren: De premium metallic dient vorstvrij bewaard te worden.
Ongeopend is de verf minimaal een jaar houdbaar.

Ondergrond:
De ondergrond dient schoon, droog en vetvrij te zijn.
Bij een sterk zuigende ondergrond adviseren we een voorstrijkmiddel te gebruiken.

Werkwijze:
Reinig de ondergrond en behandel zo nodig met een voorstrijkmiddel. De verf goed doorroeren. Vanwege het gebruik van natuurlijke pigmenten bestaat er kans op geringe kleurafwijkingen, neem daarom een ruime hoeveelheid verf en gooi restjes bij elkaar om kleurverschil te voorkomen. Begin nooit halverwege een muur aan een nieuw blik verf. Zet de premium metallic verf in twee lagen op met een roller of kwast. Gereedschap reinigen met water. Niet verwerken onder 5 graden Celsius.

Effect:
Door de fijne korrel in de premium metallic verf kan er een mooi effect worden gecreëerd door de verf met een kwast in wisselende richtingen op te zetten. Hierdoor ontstaat een mooi schaduw effect. Ook is de premium metallic verf geschikt om over de L'Authentique betonlook stuc heen te zetten. Dit geeft de betonlook stuc een luxueuze uitstraling.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, we adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken.