Matte Muurverf

€ 47,30
Op voorraad
Voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden
SKU
Matte Muurverf-1-2

De matte muurverf van L’Authentique is een water gedragen muurverf met een matte uitstraling. De Matte muurverf van L’Authentique is toe te passen op zowel gips als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen mat op. De matte muurverf van L’Authentique kunt u desgewenst met water verdunnen.

 Rendement: 8 -10 m2 per liter
 Verkrijgbaar in 1 ltr, 2,5 ltr en 5 ltr
 Stofdroog na ca. 2 uur, overschilderbaar na 5 uur
 Verkrijgbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L'Authentique
 Toepasbaar: Binnen.
  Schrobvast na 4 weken.
 Spatten reinigen met water

Muren: De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Nieuw gestucte muren eerst volgens voorschrift behandelen met een transparant voorstrijkmiddel. U kunt de matte muurverf opzetten met een roller, kwast of airless.

Hout: De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Wij adviseren om houten meubels eerst te behandelen met een grondverf op oliebasis. Daarna het oppervlak licht opschuren en de matte muurverf met een kwast of roller in twee lagen opzetten.

Deze matte muurverf is goed reinigbaar, maar is niet altijd geschikt achter een kookplaat. Kokende vet spetters kunnen inbranden. We adviseren om in dit geval een muur achter een kookplaat af te werken met een 2 componenten lak.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. We adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken.