Krijtverf testpotje

€ 11,50
Op voorraad
Voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden
SKU
Krijtverf testpotje-1-2-2

De krijtverven van L’Authentique zijn watergedragen, minerale verven met een fluweelachtige uitstraling. De matte look is tijdloos en minimalistisch. De unieke, handgemixte pigmenten geven een interieur een authentieke uitstraling…

Rendement: 8-10 m² per liter

Verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter

Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique

Toepasbaar voor binnen gebruik, geschikt voor zowel hout als muren

 Spatten? Reinigen kan met water

Rendement: 8 -10 m2 per liter
Verkrijgbaar in 1 ltr, 2,5 ltr en 5 ltr
Stofdroog na 30 minuten, overschilderbaar na 30 min.
Wasbaar na 4 weken. Verkrijgbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L'Authentique
Toepasbaar: Binnen.
Spatten reinigen met water

Krijtverf van L’Authentique is een water gedragen, minerale verf met fluweelachtige uitstraling. De toevoeging van krijt en de mooiste pigmenten in de verf geven uw huis een authentieke uitstraling. De Krijtverf van L’Authentique is toe te passen op zowel muren als hout. De kleuren zijn zeer goed dekkend en drogen zeer mat op. De krijtverf van L’Authentique kunt u desgewenst met water verdunnen.

Muren: De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Nieuw gestucte muren eerst volgens voorschrift behandelen met een voorstrijkmiddel. U kunt de krijtverf opzetten met een roller, kwast of airless. Een roller geeft uw muren een mat, egaal uiterlijk. Door de Krijtverf op te zetten met een langharige kwast, krijgt u een streperig resultaat. U benadrukt zo de rustieke uitstraling van de krijtverf.

Hout: De ondergrond dient vet- en stofvrij te zijn. Wij adviseren om houten meubels eerst te behandelen met een grondverf op terpentine basis. Daarna het oppervlak licht opschuren en de krijtverf met een kwast in één á twee lagen opzetten. Desgewenst kunt u een oppervlak dat onderhevig is aan slijtage, afwerken met een Sealer.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. We adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken.