Gevelverf

€ 51,50
Op voorraad
Voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden
SKU
Gevelverf-1-2

Kleur weergeeft identiteit, zo ook bij een huis… Steeds vaker worden gevels gestyled met unieke kleuren en verven. Dit zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor een herkenbare identiteit van het gebouw!

 Rendement: 8-10 m² per liter

  Verkrijgbaar in blikken van 1, 2.5 en 5 liter

 Beschikbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L’Authentique

 Toepasbaar voor binnen- en buitengebruik

 Spatten? Reinigen kan met water. Stofdroog na 2 uur en overschilderbaar na 5 uur

Rendement: 8 – 10 m2 per liter
Verkrijgbaar in 1 Ltr, 2,5 Ltr en 5 Ltr
Verkrijgbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L'Authentique
Toepasbaar: Buiten en binnen
Spatten reinigen met water
Stofdroog na 2 uur en overschilderbaar na 5 uur

De gevelverf van L’Authentique is toepasbaar op pleisterwerk, baksteen en op een niet te verse beton of cement ondergrond. ( nieuw cement en beton eerst 2 tot 3 maanden laten drogen alvorens te schilderen.)

De gevelverf kan opgezet worden met een kwast, roller of een Airless-spray. Indien nodig de gevelverf verdunnen met maximaal 5 % water. Voor de Airless-spray de verf verdunnen tot de juiste spuitviscositeit.

De gevelverf van L'Authentique is een verf met het effect van krijtverf, maar is beter afwasbaar. Daardoor is deze verf ook uitermate geschikt om binnen toe te passen op plekken waar extra bescherming is, zoals op kinderkamers of een gang.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. We adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken.