Dekkende voorstrijk

€ 77,75
Op voorraad
Voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden
SKU
Dekkende voorstrijk-1-2

Voor een optimaal resultaat bij gebruik van de diverse verven van L’Authentique is het raadzaam om te werken met een voorstrijkmiddel. Zo wordt de perfecte ondergrond gecreëerd voor het aanbrengen van de verven van L’Authentique.

 Rendement: 6-12 m² per liter, per laag (zeer afhankelijk van soort ondergrond)

Verkrijgbaar in blikken van 2.5 en 5 liter

Stofdroog na 1-2 uur, overschilderbaar na 8 uur

Aanbrengen van de verf met een kwast, roller of spuit. Gereedschap reinigen met water

Rendement : 6-12 m² per liter (zeer afhankelijk van de ondergrond).
Verkrijgbaar : 2,5 en 5 ltr
Stofdroog na 1-2 uur, overschilderbaar na 8 uur
Applicatie: kwast/ roller of spuit
Gereedschap reinigen met water

Toepassing: Op sterk zuigende en licht poederende ondergronden die met krijtverf worden behandeld. De dekkende voorstrijk kan op kleur worden gemaakt, echter kan de kleur iets afwijken van de krijtverf of matte muurverf.

Gebruik: De ondergrond moet vast, droog stof- en vetvrij en goed zuigend zijn. Oude lagen goed reinigen en niet vast zittende ondergronden zorgvuldig verwijderen. Niet verwerken bij een temperatuur beneden 5°C en boven 25°C. De dekkende voorstrijk van L'Authentique kan op kleur worden gebracht, echter niet alle kleuren kunnen hierin gemaakt worden.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren afwijken van de kleurenkaart en stalen van L'Authentique. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.