Betonlook verf

€ 73,80
Op voorraad
Voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden
SKU
Betonlook verf-1-2

Strak, modern en eigentijds; een sfeer die gecreëerd wordt door het gebruik van betonlook verf. Minimalistisch, doch uniek en sfeerbepalend. Met de betonlook verf kunnen zowel muren als woonaccessoires van een decoratieve, eigentijdse betonlook worden voorzien.

 Rendement: 17-20 m² per liter

Verkrijgbaar in blikken van 1 en 2.5 liter

 Beschikbaar in een beperkt aantal kleuren van de kleurenkaart van L'Authentique

 Toepasbaar voor binnen gebruik

 Spatten? Direct reinigen kan met water. Schrobvast na 30 dagen

Rendement: 17-20 m2 per liter
Verkrijgbaar in 100 ml, 1 Ltr en 2,5 Ltr
Verkrijgbaar in 14 kleuren
In 1 laag opzetten
Toepasbaar: Binnen, Schrobvast na 30 dagen.
Spatten direct reinigen met water.

Met betonlook verf van L'Authentique kun je muren of woonaccessoires een decoratieve betonlook afwerking geven. LET OP! De verf dient zo min mogelijk geschud of geroerd te worden!

Muren: De Ondergrond dient droog, vast, niet sterk zuigend en schoon te zijn. Vetaanslag en andere verontreinigingen volledig verwijderen met een ontvetter. Sterk zuigende ondergronden eerst in voldoende mate behandelen met een voorstrijdmiddel van L'Authentique en voldoende laten drogen. Vervolgens een laag Betonlook Primer van L’Authentique met roller of kwast aanbrengen en deze minimaal 6 uur laten drogen. Betonlook verf voor gebruik zo min mogelijk roeren. Verf met de bijbehorende kwast aanbrengen. De verf kan kruislings of in banen verwerkt worden, afhankelijk van het gewenste eindresultaat.

Hout: Vetaanslag en andere verontreinigingen volledig verwijderen met L’Authentique verfreiniger. Daarna de onderlaag licht opschuren en met schoon water afnemen. Vervolgens een laag Betonlook Primer van L’Authentique met roller of kwast aanbrengen. Betonlook verf voor gebruik zo min mogelijk roeren. Verf met de bijbehorende kwast aanbrengen. De verf kan kruislings of in banen verwerkt worden, afhankelijk van het gewenste eindresultaat.

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. We adviseren altijd eerst een tester van de kleur te bestellen en een testvlak te maken.